Anlægsgartner i Silkeborg

ML belægning & anlæg: Anlægsgartner i Silkeborg

Mangler du et par grønne fingre til dine haveprojekter? Hos ML belægning & anlæg står vi klar til at give dit udendørsområde en makeover. Uanset om du har drømme om en ny terrasse, nye havebede, beskæring af hække og træer eller bare generel havepleje, så kan vi rykke ud som din anlægsgartner i Silkeborg og omegn.

Hos ML belægning & anlæg elsker vi de grønne opgaver, og vi har allerede mange tilfredse kunder som anlægsgartner i Silkeborg. Derfor har vi også mange års erfaring bag os med alle typer af opgaver – intet er for stort eller småt til os.

Hvis du mangler hjælp til havepleje, pasning, renovering eller belægning i Silkeborg og omegn, så er du landet det helt rigtige sted!

Hvad kan vi gøre for dig?

Orker du ikke selv at gå i haven? Virker det helt uoverskueligt at få renoveret indkørslen? Bare rolig – vi kan klare det hele for dig. Som din anlægsgartner i Silkeborg vedligeholder, renoverer, plejer og bygger vi i din have og andre udendørsarealer. Vi tilbyder alle former for anlægsarbejde – både stort og småt – i Silkeborg og omegn. Derudover kan vi varetage følgende opgaver:

  • Græsslåning
  • Beplantning
  • Fældning af træer
  • Flisebelægning
  • Hækklipning

Vi går op i faglighed

Vi arbejder for, at du kan blive stolt af dit udendørsareal. Intet havearbejde er fuldkomment ens, og det har vi som anlægsgartner i Silkeborg og omegn forståelse for.

Fagligt kan vi håndtere en lang række af anlægs- og brolægningsopgaver. Vores dygtige anlægsgartnere i Silkeborg arbejder med alt det grønne i haven, men hvis du mangler en brolægger i Silkeborg, så er det også os, du skal have fat i.

Vi kan også klare belægning i Silkeborg af gangstier eller en terrasse med flotte natursten. Hos os kan vi også varetage belægning for dig, hvis du gerne vil have renoveret din garage.

Hos os tilbyder vi derfor både havearbejde, renovering og brolægning i Silkeborg og omegn.

Anlægsgartner til private og virksomheder

Vi arbejder både for dig i privaten, men vi kører også gerne ud til din virksomhed. Vi har god erfaring med det hele, og det kan vores mange tilfredse kunder skrive under på.

Som sagt kan vi klare alt – både stort og småt, og derfor skal du ikke holde tilbage for at kontakte os med selv mere omfattende anlægs- eller brolægningsopgaver. Vi kommer gerne ud til din boligforening, virksomhed eller institution og anlægger fortov, sætter støttemur op eller bygger baggården om.

Og hvis du blot har en lille have, som du har brug for en hjælpende hånd til, så klarer vi også det med et smil!

Derfor er du sikret et godt anlægsprojekt med os

Vi kan skrive under på, at alt vores arbejde er kvalitetssikret. Igennem mange år har vi udviklet utroligt høje standarder for vores arbejde. Derfor er du garanteret den største professionalisme, når du arbejder sammen med os som din anlægsgartner i Silkeborg.

Vi planlægger vores opgaver nøje i forhold til vejr, sæson, materialer, mandskab og meget mere, og vi ved, hvordan man tager kærlig hånd om alle udendørsområder. Derfor kan vi garantere dig et resultat, som du vil være tilfreds med.

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar ved både telefon og mail, hvis du har spørgsmål eller behov for vejledning. Hos os er vi altid glade for at høre fra dig, og det koster ikke en kroner at ringe til os.

Vil du gerne vide mere om vores services? Kontakt ML belægning & anlæg, og vælg os som din anlægsgartner i Silkeborg. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave.